Betaalmethoden

Betalingen
Bestellingen kunnen bij ons via verschillende betaalmethoden worden afgerekend. Bij al deze betaalmethoden komt de betaling doorgaans direct bij ons binnen.

Betaalmethoden
Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
– iDeal
– Paypal
– Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)
-Klarna Achteraf betalen

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Factuur
Wij versturen de factuur altijd digitaal mee met de orderbevestiging van uw bestelling. Mocht u een nieuwe factuur willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen de factuur dan nogmaals per e-mail naar u toe sturen.

Wanneer de betaling is mislukt
Het kan voorkomen dat na een geplaatste bestelling de betaling nog niet direct is afgerond. In dit geval sturen wij alsnog een orderbevestiging per e-mail met het order nummer. Daarnaast sturen wij na een aantal uur een betalingsherinnering met een link waarmee u de betaling alsnog kan uitvoeren. Mocht u deze negeren dan zullen wij de bestelling annuleren.

Factuur wijzigen
Na het afronden van een bestelling kunnen wij helaas geen wijzigingen meer aanbrengen op de factuur. Wijzigingen van uw persoonlijke gegevens kunt u tijdens het bestelproces invoeren bij het aanmaken van een account of tijdens het afrekenen. Zodra de bestelling is afgerond zijn de opgegeven gegevens definitief en is er geen mogelijkheid meer om uw gegevens aan te passen.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen