Ruilen & retourneren

14 dagen bedenktijd als de verpakking ongeopend is

*Originele staat en fabrieksverpakking

Meld je retour aan via onze website

Retour aanmelden - Klik hier

Product en retourformulier terug in het pakket

U kunt de verpakking eventueel hergebruiken

Breng naar een PostNL verzendpunt

Zoek een postNL verzendpunt - Klik hier

Openingstijden
Op doordeweekse dagen verwerken we jouw retour tussen 10:00-17:00. Meld je jouw retour in het weekend aan? Dan nemen we deze op maandag zo snel mogelijk in behandeling.

Herroepingsrecht
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,10 tot 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@smartphoneproducts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij contact met u op of wij het product alsnog op uw kosten terugsturen of zelf vernietigen zonder extra kosten, u betaalt het product dan alsnog.

Verzegelde producten
 “U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,10 tot 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@smartphoneproducts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij contact met u op of wij het product alsnog op uw kosten terugsturen of zelf vernietigen zonder extra kosten, u betaalt het product dan alsnog.

Beschadigde producten
Mocht het product beschadigd zijn na aankomst, maak de verpakking dan niet open. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via 0592-863335 of te mailen naar info@smartphoneproducts.nl. 

Voorwaarden retourneren
– U draagt zelf het risico van de retourzending in het geval deze zoekt raakt.
– De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).
– Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
– Heb je (gedeeltelijk) met een cadeaubon betaald? Dan mag je jouw aankoop alleen ruilen of ontvang je een nieuwe Smartphonehoesjes.nl cadeaubon t.w.v. het aankoopbedrag.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen