Handige tool voor het zoeken naar een mobiele abonnement

Het vergelijken van abonnementen kan lastig zijn. Er zijn onvoorstelbaar veel telecomproviders die een mobiel abonnement aanbieden. Het is daarom van belang dat je vooraf al duidelijk hebt wat je zoekt in de telecompartner, welke bundels je nodig hebt en de grootte van de bundels. Als je dit op een rijtje hebt kun je namelijk vaak al enkele telecomproviders uitsluiten en kan het vergelijken van mobiele abonnementen beginnen.

Wat is een mobiel abonnement

Voor veel consumenten is het vast en zeker duidelijk waar we het over hebben, maar voor degene die nog niet bekend zijn met mobiele abonnementen leggen we nog even uit wat een mobiel abonnement precies inhoudt.

In Nederland kennen we een smartphone+sim abonnement en een sim only abonnement. Bij beide abonnementsvormen dien je achteraf te betalen voor de geleverde diensten. De diensten die je bij een telecomprovider afneemt zijn sms, bel en internet bundels. Als klant betaal je maandelijks abonnementskosten voor de afgesloten bundels. Blijf je binnen de bundels van het mobiele abonnement dan hoef je achteraf niet bij te betalen, gebruik je meer dan de afgesloten hoeveelheid dien je voor je mobiele abonnement bij te betalen.

Een sim only abonnement is de goedkope variant. Bij een sim only abonnement neem je alleen een abonnement op belminuten, sms en internetdata, terwijl je bij een smartphone+sim abonnement ook een nieuwe smartphone kunt kiezen samen met een abonnement voor belminuten, sms en internetdata

Verlengen mobiele telefoon abonnement

Als je al in het bezit bent van een mobiel abonnement en je bent uitermate tevreden over de diensten van je huidige telecomprovider, kies dan voor het verlengen van je mobiele abonnement. In de meeste gevallen kun je bij het verlengen van je mobiele telefoon abonnement genieten van extra veel voordeel.

Telefoon + Simkaart

Telefoon + Simkaart verlengen

Sim only

Wij geven geen inhoudelijk advies bij het zoeken naar abonnementen

Het gebruik van onze handige tool is helemaal aan uzelf, door de tool krijgt u een handig overzicht van verschillende aanbieders en prijzen. Wij geven geen inhoudelijk advies over de abonnementen en toestellen. De keuze is volledig aan uzelf.

Winkelwagen